Pre-Sale Support of Klanten Support
of tussen 9.00 en 17.00 uur +31 (0)6 30 209 551
ideal betalen

Kamagra werking

Hoe werkt kamagra

Kamagra© (sildenafil citraat) draagt er zorg voor dat de aders die naar de penis lopen verwijden en het zorgt ook voor een extra verhoogde stroom bloed naar de penis. Deze 2 zaken veroorzaken dan ook een zeer grote en volle erectie. Het kan zelfs dat uw penis enkele centimeters toeneemt in lengte of dikte na het gebruik van kamagra. Doordat uw bloedstroom zich tot in de allerkleinste vaten gaat begeven en word vastgehouden na het gebruik van kamagra zal de erectie wanneer deze eenmaal op vol bereik is gedurende enkele uren aanhouden. De werkzamestof in kamagra zorgt dat andersom de uitstroom van bloed word tegen gegaan en dit dus de penis nauwelijks kan verlaten, hierdoor is een erectie behouden nog makkelijker dan een kop koffie zetten na gebruik van kamagra.. Kamagra 100mg (sildenafil citraat) zorgt voor het vernauwen van de aderen van de penis de bloedstroom uit de penis. Kamagra 100mg

Is kamagra een gekeurd product?

Kamagra word geproduceerd in India door een bedrijf dat zich Ajanta Pharma noemt. Nadat het patent op sildenafil van pfizer was vervallen mocht ook dit bedrijf sildenafil pillen gaan produceren, ze noemde het kamagra. Voordat ze dit op de markt konden brengen moest hun product eerst nog door een strenge keuring heen. Voor de duur van 6 maanden werd er onafhankelijk onderzoek gedaan naar kamagra en de werking van kamagra, in 88/100 gevallen leek kamagra erectieproblemen compleet te verhelpen en presteren in de slaapkamer te verbeteren.

Kamagra vragen van klanten

Is mijn penis 4 uur stijf?

Alleen waneer er opwining en prikkeling is zal de penis zijn erecte status bereiken. Dus heeft u geen zin of bent u klaargekomen en is uw zin verdwenen dan zal de penis ook niet stijf worden of blijven.

U zegt, Werkzame bestanddelen van kamagra?

De stoffen die in kamagra zitten om zijn werking te hebben noemen we sildenafil citraat.

Hoe snel is er resultaat?

Afhankelijk van de maaltijden die u genuttigd hebt voordat u kamagra innam zal er resultaat optreden binnen 25 tot 45 minuten na inname van de tabletten. Bij kamagra bruis en jelly zal dit na 10 tot 30 minuten zijn ongeveer. Wanneer u denkt dat kamagra te licht of juist te sterk is voor uw behoeftes dan adviseren wij in gesprek te gaan met een arts en niet op de bonnefooi maar erectiepillen te gaan proberen. Wanneer er een vette maaltijd is genomen voordat kamagra werd genomen kan het resultaat langer op zich laten wachten of zelfs minder aanwezig zijn.

Zijn er nog dingen die ik moet weten voor ik Kamagra gebruik?

Zolang je de bijsluiter raadpleegt en je daaraan houdt zal Kamagra geen enkel gevaar voor de volksgezondheid zijn. U dient verstandig met het gebruik van kamagra om te gaan en niet meer dan 1 tablet per 24 uur te gebruiken. Kamagra is een middel waarbij geen lichamelijke afhankelijkheid optreed tot zover bekent.

We adviseren u GEEN kamagra te gebruiken wanneer u onder invloed bent van drugs of alcohol. Ook wanneer u problemen met uw hart, maag, lever heeft dient u gebruik zeker met uw huisarts te overleggen. Tevens dient u 18 jaar of ouder te zijn wanneer u Kamagra gebruikt en dient uw algemene gezondheid gemiddeld tot goed te zijn.

Hoe neem ik Kamagra?

U kunt kamagra zowel te voet als op de fiets innemen zonder enkel probleem, wanneer u kamagra neemt terwijl u in uw auto rond rijdt waarschuwen wij u voor het mogelijk probleem dat uw penis in de weg kan zitten bij het besturen van uw wagen.

Slik het tablet, de gelij of de opgeloste bruistablet van kamagra door zoals u dat ook doet met bijvoorbeeld een glas cola of 7 up.

Hoe bewaar ik Kamagra het beste?

Vanzelfsprekend kunt u kamagra het beste op een veilige plek bewaren zodat kinderen of huisdieren niet bij de tabletten kunnen komen. Laat kamagra altijd in de originele verpakking zitten ter bescherming tegen licht of vocht. Kijkt u goed tot wanneer uw kamagra houdbaar is.

Hoe bewaart u Kamagra pillen?

Buiten het bereik en het zicht van kinderen houden. Bewaren beneden 30 graden. Bewaren in de oorspronkelijke verpakking ter bescherming tegen vocht. Gebruik Kamagra® niet meer na de vervaldatum die staat vermeld op de blister. De vervaldatum verwijst naar de laatste dag van die maand.

Is bestellen via een website wel betrouwbaar?

We kunnen u zeggen dat in de meeste gevallen dit veilig, snel en discreet is, echter zijn er websites die enkel bezig zijn met uw beatling binnenloodsen en levering van minder belang vinden. De website erectiepillenvergelijken.nl biedt u een overzicht van betrouwbaarheid, klachten en levervoorwaarden dan wel prijzen van diverse kamagra leveranciers.

Plaats een reactie

* Naam:
* E-mail: (Niet gepubliceerd)
* Commentaar:
Neem code over
Please wait...