Pre-Sale Support of Klanten Support
of tussen 9.00 en 17.00 uur +31 (0)6 30 209 551
ideal betalen

Kamagra Jelly wat is dat precies?

Natuurlijk kent u de alom bekende kamagra 100mg tabletten, maar er is nu ook de mogelijkheid om te kiezen voor de veel gevraagde Jelly variant van de erectietablet. Deze word in 7 verschillende smaakjes geleverd en u begrijpt het al, de naam Jelly is omdat deze kamagra variant gemakkelijk in is te nemen zonder dat u hiervoor een glas water nodig heeft. Het leuke is dat er diverse combinaties aan smaakjes zijn en die gecombineerd kunnen worden naar wens bij sommige leveranciers, u houdt tenslotte ook niet perse van elke fruitsoort in het normale leven. De Kamagra Jelly variant is een op gelijbasis verwerkte vorm van de werkzame stof sildenafil citraat en bevat zoals alle kamagra varianten 100mg van deze erectievergrotende stof. De Jelly variant van kamagra werkt al binnen 10 minuten, zeker wanneer u hem even in uw mond houdt, zodat uw wangslijmvliezen de stof als de wiedeweerga kunnen opnemen. Vervolgens kunt u 4 - 6 uur lang plezier maken naar hartelust zonder de zorg dat u niet zult presteren.

Wanneer u het sachet openmaakt, kunt u de kamagra Jelly zo rechtstreeks in uw mond laten lopen. We krijgen van onze klanten vaak te horen dat de Jelly van Kamagra toch net wat effectiever werkt als de talet vorm en daarom is deze vorm van Kamagra dan ook uitermate populiar tegenwoordig. Ook lijken de bijwerkingen een stuk minder aanwezig wanneer de gelij variant word genomen en metname het rode neusje en snuitje blijven vaak achterwegen. We adviseren u de reviews op onze sites eens te bekijken zodat u de beoordeling van andere klanten eens kunt lezen, een kamagra review is altijd fijn natuurlijk voordat u zelf kamagra jelly gaat proberen. Natuurlijk is het ook verstandig om de bijsluiter even door te nemen voordat u een product test.

1 Reacties

  • Avatar
   berry
   sep 13, 2016

   Ik ben het helemaal eens met het feit dat kamagra jelly net wat beter en sneller werkt dan de 100mg tabletten van kamagra

Plaats een reactie

* Naam:
* E-mail: (Niet gepubliceerd)
* Commentaar:
Neem code over
Please wait...