Pre-Sale Support of Klanten Support
of tussen 9.00 en 17.00 uur +31 (0)6 30 209 551
ideal betalen

Sildenafil, per ongeluk ontdekt als erectiepil

Het middel Sildenafil Citraat werd in1998 internationaal op de markt gebracht om impotentie en erectiestoornissen te bestrijden. De producent Pfizer bracht het middel op de markt onder de merknaam Viagra en de werkzame stof is ontwikkeld door Engelse wetenschappers. Origineel gezien was het middel bedoeld om onvoldoende bloedtoevoer naar de hartspier te behandelen, maar uiteindelijk bleek dat het een erectie kon veroorzaken. Wat maar goed is ook, omdat we anders nooit hier beland waren! Het middel is op recept verkrijgbaar en kan alleen door een erkende arts worden voorgeschreven.

De werking van het middel is gebaseerd op een bepaald enzym dat een rol speelt bij het optreden van een erectie. Het stofje dat hierbij optreedt zorgt er voor dat extra bloed naar de penis stroomt, waardoor deze opzwelt. Vervolgens treedt een erectie bij de man op. Even later zorgt een ander enzym er vervolgens weer voor dat de bloedstroom afneemt en de penis tenslotte weer een normale grootte krijgt. Sildenafil heeft direct invloed op het enzym dat afname van de bloedstroom bewerkstelligt. In zekere zin blokkeert het de afname van de bloedstroom, waardoor de erectie sneller optreedt of juist blijft behouden. In gevallen dat de oorzaak van de impotentie ligt in verminderde bloedtoevoer naar de penis, is Sildenafil een goede oplossing voor het erectieprobleem van de man.

Het middel kan door een man, die seksueel actief wil zijn, het beste 1 uur voordat hij verwacht seks te hebben, ingenomen worden. Binnen een half uur tot een uur begint de werking. Het is verstandig niet te zwaar te eten voorafgaand aan inname of veel alcohol te nuttigen. Bij het allereerste gebruik van het middel kan het voorkomen dat nog niet het gewenste effect optreedt. In dat geval is het raadzaam het de volgende keer nog een keer te proberen. Soms heeft het middel tijd nodig en wordt pas na een aantal keer gebruik echt resultaat gezien. Over het algemeen zijn de bijwerkingen van het middel vrij licht. De meest voorkomende bijwerkingen zijn hoofdpijn, stoornissen van het zicht en duizeligheid. Ook kan de man last krijgen van blozen in het gezicht. Maag- en darmklachten worden ook wel vermeld en tevens kan bij de man juist een te harde, pijnlijke of permanente erectie optreden. Het middel kan niet worden gebruikt in combinatie met medicijnen die nitraten bevatten of door mannen die pas een beroerte of hartaanval hebben gehad.

Sildenafil is tegenwoordig op verschillende manieren verkrijgbaar. De man kan zich wenden tot zijn huisarts of behandelend specialist voor een verantwoord gebruik en toepassing van de juiste hoeveelheid. Samen kunnen zij voor hem de juiste voorschrijving bepalen. Maar als de man het moeilijk vindt over zijn erectiestoornis te praten, kan hij het middel ook online bestellen met een online consult en online recept via een geregistreerde arts en apotheek. Websites zoals www.dokteronline.com bieden deze mogelijkheid in nauwe afstemming met de samenwerkende apotheken. Het middel is online verkrijgbaar in de doseringen 25 mg, 50 mg en 100 mg. Het verschilt per persoon welke dosering nodig is voor het juiste resultaat.

Sildenafil Citraat wordt helaas veel nagemaakt. Het verdient daarom aanbeveling het middel alleen aan te schaffen als zekerheid gegeven kan worden over de authenticiteit ervan. Een officieel erkende importeur van dit middel is bijvoorbeeld te vinden bij de webshop www.kopen-kamagra.nl. Kamagra biedt de garantie dat de webshop alleen originele Kamagra producten aanbiedt.

Plaats een reactie

* Naam:
* E-mail: (Niet gepubliceerd)
* Commentaar:
Neem code over
Please wait...