Pre-Sale Support of Klanten Support
of tussen 9.00 en 17.00 uur +31 (0)6 30 209 551
ideal betalen

Erectiemiddelen

Er zijn veel verschillende middelen op de markt om een erectiestoornis te behandelen. Het zal voor de man niet eenvoudig zijn hier een keuze uit te maken en vaak zal hij als eerste denken aan het meest bekende middel. De man kan het beste advies vragen aan zijn huisarts. Alvorens zich naar zijn huisarts te begeven, kan hij zich via internet of boeken in bibliotheek hierop voorbereiden. Veel mannen met erectieproblemen vragen zich terecht af welk erectiemiddel het beste is. Het antwoord is gelukkig niet zo ingewikkeld. Het is afhankelijk van de persoon, de manier waarop en de omstandigheden waaronder de man erectiemiddelen gebruikt.

Voordat je als man eventueel ervoor kiest om over te gaan op een erectiemiddel dat geschikt is om het probleem op te lossen, is het een goed idee om eerst inzicht te verkrijgen in wat de stoornis nou eigenlijk heeft veroorzaakt. Zoals al eerder genoemd, is het belangrijker om te weten wat de oorzaak is, dan de symptomen te bestrijden! Laat dus eerst goed onderzoek doen en kom erachter waar het door komt dat de stoornis de kop op heeft gestoken. Het is namelijk een vaak voorkomend fenomeen dat er sprake is van een verlangen dat slechts tijdelijk uit is gebleven: een kleine aanpassing ten opzichte van de manier van leven is vaak al genoeg om de erectiestoornis op te lossen.

Mocht dit niet zo zijn, is het vroeg genoeg om over te gaan op medicatie. Eerst is het echter belangrijk om te kijken of eventuele medicatie die je al slikt erectieremmend kunnen werken. Verander bijvoorbeeld van medicatie die de stoornis kan versterken, verander het leefpatroon of probeer eerst te herstellen van eventuele ziektes waarmee je kampt. Ook psychosociale begeleiding kan wonderen doen: vergeet hierbij echter niet je partner hierbij te betrekken. Hier kunnen jullie allebei veel baat bij hebben! Tenslotte kunnen ook peniele protheses, externe pompen of operatieve behandelingen hulp bieden bij een eventuele erectiestoornis.

 

Werkt dit alles nog steeds niet? Dan is het misschien toch echt wel tijd om over te gaan op medicatie. Dit zal bijvoorbeeld het geval zijn als de man een ziekte heeft of een trauma heeft opgelopen waardoor hij geen erectie meer kan verkrijgen. In dat geval gaat het dus om een lichamelijke oorzaak. Maar ook bij een tijdelijke dysfunctie kan de man medicatie gaan gebruiken. In dat geval zal het meestal gaan om psychische oorzaken: denk bijvoorbeeld aan faalangst, stress of algehele moeheid van het leven. Een psycholoog en het praten over deze problemen zal een langere termijn oplossing bieden, maar doet op het moment zelf natuurlijk vrij weinig. In dat geval kan een erectiemiddel helpen de weg voor de man vrij te maken en weer een bevredigend seksleven te ervaren.

De beste manier voor de man om uit te vinden wat voor hem het beste erectiemiddel is, is deze uit te testen. Zo geeft hij ieder middel de kans zichzelf te bewijzen en bepaalt hij zelf wat voor hem het prettigst werkt. Het is echter wel belangrijk dat de man goed geïnformeerd is over het middel dat hij gebruikt. Hij zal daarom de bijsluiter goed moeten lezen en, als hij vragen heeft over het gebruik hiervan en het effect op zijn welbevinden, zich opnieuw met zijn vragen te wenden tot zijn huisarts.

Het hoeft niet eng of opvallend te zijn om erectiemiddelen op te halen. Dit kan discreet en veilig worden verkregen bij de lokale apotheek. In het geval dat je bang bent om je gezicht te laten zien, zijn er natuurlijk ook opties om deze medicijnen online te bestellen: hiervoor is Kamagra.nl ook opgezet, zodat je je als man niet hoeft te schamen voor je aandoening (die iedere man waarschijnlijk wel beleeft in zijn of haar ervaring).

Please wait...