Pre-Sale Support of Klanten Support
of tussen 9.00 en 17.00 uur +31 (0)6 30 209 551
ideal betalen

Orgasmevertragers

Bij het bedrijven van de liefde kan het voor de man prettig zijn het orgasme nog even uit te stellen. Het voordeel hiervan is dat beide sekspartners langer kunnen genieten van hun seksuele handelingen. Het uitstellen van het orgasme kan je op veel verschillende manieren bereiken. Denk bijvoorbeeld aan mentale trucjes die we allemaal kennen uit films of boeken en stereotyperende scenes: door denken aan een saai, niet door te komen boek of een niet spannende of juist wel spannende film, kan het orgasme al snel teruglopen.

Naast mentale dingen die je kunt doen, zijn er ook lichamelijke tips die het makkelijker maken voor de man om het orgasme uit te stellen. Denk bijvoorbeeld aan de handeling waarbij je druk uit oefent op het plekje tussen de balzak en de anus: hiermee kan een man het klaarkomen uitstellen. Een andere, misschien nog wel makkelijkere manier om een orgasme te vertragen, is het minder gevoelig maken van de penis door middel van sprays of gels. Op internet zijn op verschillende websites een aantal gels en sprays te bestellen die dit effect bij de man kunnen veroorzaken. Als de man gaat surfen op het net, zal hij op de diverse websites verschillende assortimenten kunnen zien en hieruit een keuze maken. Vervolgens is het bestellen via de web shop nog maar een simpele handeling.

Wanneer de man zijn online betaling heeft gedaan, gaat zijn order naar het magazijn, waar de orgasmevertragers in een blanco en ondoorzichtige doos worden verpakt. Ook staat er geen afzender op de doos, zodat niemand kan zien wat de man besteld heeft en bij welk bedrijf. De man zal zich dus niet hoeven schamen voor zijn buren, familie of vrienden als het middel thuis wordt afgeleverd. Discretie is hierbij de sleutel en hier hoeft de man zich dus geen zorgen om te maken.

In de meest voorkomende orgasmevertragers kun je de stof Dapoxetine vinden. Dit is een werkzame stof die op krachtige wijze de seretonine heropname van het lichaam weet te remmen. Niemand weet precies hoe het middel nou eigenlijk werkt: hier moet nog meer onderzoek naar gedaan worden, maar de aanname is dat Dapoxetine op de een of andere manier de uitdrijvingsreflex van de ejaculatie kan reguleren.

Voordat je aan Dapoxetine begint, is het belangrijk om te weten met hoeveel je daadwerkelijk mag beginnen om eventuele nare bijwerkingen te voorkomen. De aanbevolen dosering is 30 milligram. Dit mag je tot drie uur voor de start van seksuele handelingen tot je nemen: de minimale tijd is een uur van tevoren. Behoed jezelf ervoor dat je het middel maar een keer per dag mag gebruiken om een overdosis te voorkomen. Wel kan je eventueel de dosering verhogen naar 60 milligram, als je het echt niet meer ziet zitten. Je slikt het tablet geheel door met een vol glas water.

Een belangrijke notitie voor het innemen van Dapoxetine is dat dit middel niet mag gebruikt worden als je als man last hebt van hart- en vaatziekten. Ook in het geval van leverfunctiestoornissen en zelfs in het geval dat je last hebt van depressie, is het beter om dit middel links te laten liggen en je te beperken tot lichamelijke en mentale trucjes.

 

 

 

Plaats een reactie

* Naam:
* E-mail: (Niet gepubliceerd)
* Commentaar:
Neem code over
Please wait...