Pre-Sale Support of Klanten Support
of tussen 9.00 en 17.00 uur +31 (0)6 30 209 551
ideal betalenKlant beoordelingen
(4,3/5)
Category : Kamagra 100mg bruis
Gebaseerd op 6 Beoordelingen en 6 klant review(s)
Alle reviews 
Showing 1 - 4 of 4 items
 • Kamagra bruistabletten

  Kamagra 100mg 1 koker à 7 bruistabl.

  7 bruistabl. - Werkzamestof: 100mg Sildenafil - Werking: 4-6uur

  € 14,95

 • Kamagra bruistabletten

  Kamagra 100mg 2 kokers à 7 bruistabl.

  14 bruistabl. - Werkzamestof: 100mg Sildenafil - Werking: 4-6uur

  € 27,95

 • Kamagra bruistabletten 3 kokers

  Kamagra 100mg 3 kokers à 7 bruistabl.

  21 bruistabl. - Werkzamestof: 100mg Sildenafil - Werking: 4-6uur

  € 39,95

 • Kamagra bruistabletten 5 kokers a 7 tabletten

  Kamagra 100mg 5 kokers à 7 bruistabl.

  35 bruistabl. - Werkzamestof: 100mg Sildenafil - Werking: 4-6uur

  € 59,95

Net als de Kamagra Jelly en de normale Kamagra pillen, bevatten de Kamagra Bruistabletten de stof Sildenafil Citraat, wat er voor zorgt dat de penis meer bloedtoevoer ervaart en dus makkelijker in erecte toestand kan verkeren. Deze tabletten zijn, in tegenstelling tot de normale pillen, op te lossen in water. Het koolzuur zorgt ervoor dat deze tabletten een bruisend effect geven in het water. Net als de Kamagra Jelly variant, is de bruistablet een uitkomst voor mannen die moeite hebben met het inslikken van normale pillen. Mocht je je zorgen maken om het innemen, van de bruistablet, is dat nergens voor nodig. Gebruikers geven namelijk aan dat de Kamagra Bruistabletten makkelijk oplossen in een glas water, waarna het drankje direct ingenomen kan worden. De bruistabletten kunnen dus eenvoudig en snel worden gebruikt. Het wordt, anders dan bijvoorbeeld bij de reguliere Kamagra tabletten, snel in het bloed opgenomen.

Door de sinaasappelsmaak wordt het mengsel een lekker lichtzoet drankje, vergelijkbaar met de bij elke drogist verkrijgbare vitamine C bruistabletten. De gebruiksaanwijzing van het middel geeft aan dat inname van 1 bruistablet per dag voldoende moet zijn. Het resultaat treedt maximaal na een uur op en houdt vier tot zes uur aan.

De gebruikerservaringen zijn over het algemeen positief. Sommige mannen vertellen zelfs dat ze, nog tijdens het consumeren van het drankje, al een eerste erectie ervaren. Toch kent het middel ook bijwerkingen, maar maak je geen zorgen: over het algemeen zijn deze vrij licht. Enkele mannen spreken over bloeddoorlopen ogen. Anderen geven aan dat zij last krijgen van hoofdpijn. Gelukkig kan het verkrijgen van hoofdpijn worden voorkomen door een tabletje paracetamol te slikken direct na inname van het drankje. Deze heeft geen wisselwerking met het middel en is dus veilig in te slikken. Ook hier geldt echter: bij ernstige of onverwachte bijwerkingen is het altijd raadzaam de huisarts te raadplegen. Dit kunt u het beste ook doen als u twijfels heeft of het middel wel voor u geschikt is. Verder bekende bijwerkingen zijn problemen met het zicht, een verstopte neus, blozen, duizeligheid, maag- en darmklachten en een te harde, pijnlijke of permanente erectie. Het middel kan niet worden gebruikt in combinatie met medicijnen die nitraten bevatten: wees hier dus ook op uw hoede voor. Ook grapefruitproducten en vetrijke maaltijden kunnen het beste vermeden worden, om een zo veilig mogelijke ervaring te garanderen.

Het middel is verkrijgbaar in een koker met 7 tabletten. De adviesprijs van het middel is € 29,90. Als u 3 kokers tegelijk bestelt, kost dit nu € 39,93. De adviesprijs hiervan is 44,85. Daarnaast zijn ook bestellingen mogelijk van 5 kokers en 10 kokers. De prijs voor een bestelling van 5 kokers tegelijk is € 74,75 (adviesprijs 60,-) en voor 10 kokers tegelijk € 112,50 (adviesprijs) € 149,50.

Ook al zijn Kamagra tabletten honderd procent veilig, is het wel belangrijk dat u deze slechtst bestelt op onze website. Er zijn namelijk veel producten in omloop die lijken op Kamagra tabletten en ook zo verkocht worden, maar die nep zijn en erg schadelijk voor het lichaam kunnen zijn. Er zitten hier namelijk stoffen in die nooit getest zijn of zelfs niet in medicijnen gevonden mogen worden! Wees dus op uw hoede en zorg ervoor dat u weet hoe het originele Kamagra bruistablet eruit ziet: deze is zachtroze van kleur. Daarnaast hebben ze een opdruk van de letters AP (omcirkeld) en KGR (in hoofdletters).

Please wait...