Pre-Sale Support of Klanten Support
of tussen 9.00 en 17.00 uur +31 (0)6 30 209 551
ideal betalenKlant beoordelingen
(4,8/5)
Category : Kamagra fruit kauwtbletten
Gebaseerd op 5 Beoordelingen en 5 klant review(s)
Alle reviews 
Showing 1 - 3 of 3 items
 • Kamagra fruit tabs 100 mg

  Kamagra fruit 100mg 1 strip à 4 kauwtabl.

  4 kauwtabl. - Werkzamestof 100mg Sildenafil - Werking 4-6 uur

  € 11,95

 • Kamagra fruit tabs 100 mg

  Kamagra fruit 100mg 2 strippen à 4 kauwtabl.

  8 kauwtabl. - Werkzamestof 100mg Sildenafil - Werking 4-6 uur

  € 22,95

 • Kamagra fruit tabs 100 mg

  Kamagra fruit 100mg 5 strippen à 4 kauwtabl.

  20 kauwtabl. - Werkzamestof 100mg Sildenafil - Werking 4-6 uur

  € 48,95

Naast de algemeen bekende potentie verhogende en erectie stimulerende Kamagra producten, zijn er ook Kamagra fruittabletten beschikbaar. Eigenlijk is er vrij weinig verschil tussen deze tabletten en de fruitcabs: de fruitcabs zijn echter mooier, uitdagender en hebben net even een andere vorm dan de normale tabletten. Verder zijn ze precies hetzelfde als de normale tabletten en hebben deze dezelfde werkzame stof als de eerder genoemde Kamagra tabletten. Wat er meteen opvalt aan het verschil tussen de normale tabletten en de fruittabletten, is dat er aan deze tabletten een smaakje is toegevoegd. Het is dus je normale, groene Kamagra pil, maar dan met een extraatje eraan toegevoegd om het geheel wat leuker te maken!

Wat deze pil anders maakt dan de andere pillen en zich volledig onderscheidt, is dat de fruittabletten kauwbaar zijn. Op het moment dat u besluit het middel te gaan gebruiken, is het heel eenvoudig om het middel op orale wijze in te nemen en er een tijdje op kauwen of zuigen. Het grote voordeel hiervan is dat het middel niet in zijn geheel doorgeslikt hoeft te worden: ideaal dus voor de man die eventueel problemen heeft met het doorslikken van pillen! Chewable Fruit tabletten zijn verkrijgbaar in tabletten van 100 mg per stuk. Ze zijn verpakt per 4 stuks in één strip en kunnen per strip worden geleverd. Elk tablet in de strip heeft een andere smaak, zodat je slechts een strip hoeft aan te schaffen maar wel meteen alle verschillende smaken kunt uitproberen. Deze fruittabletten zijn verkrijgbaar in de smaken aardbei, sinaasappel, banaan en ananas.

De fruittabletten worden, uiteraard, vooral gebruikt door jongens en mannen die het niet voor elkaar krijgen om een erectie op te wekken of deze te behouden. Een andere benaming hiervoor is impotentie, wat niet verward mag of kan worden met impotentie! Tegenwoordig wordt de erectiepil echter ook als genotsmiddel ingezet, simpelweg omdat een erectie hierdoor langer aanhoudt en de man het langer vol kan houden tijdens een seksbeurt – wat beide partijen uiteindelijk blijer maakt, natuurlijk.

Kamagra fruittabs kun je ongeveer een half uur van tevoren innemen: doe dit dus 30 minuten voordat er enige seksuele activiteit plaats vindt! Je hoeft de tabletten niet door te slikken: je kan op de tabletten kauwen, maar ook zuigen is een mogelijkheid. De werking van Kamagra fruittabs treedt op 30 minuten na inname en de werking duurt ongeveer drie tot vier uur. Let er echter op dat je tijdens deze periode ook daadwerkelijk gestimuleerd wordt en een seksuele prikkel ervaart. Dit zorgt ervoor dat de erectie een langere tijd aanhoudt dan wanneer je dit niet doen. Ook omdat het medicijn via de mondslijmvliezen wordt opgenomen, is de werking heel veel sneller dan bij eventuele andere medicijnen.

Kamagra fruittabletten zijn zeer betaalbaar. De prijs voor een verpakking van 1 strip met vier tabletten is ongeveer € 12,-. De tabs zijn ook verkrijgbaar in verpakkingen van 2 strips en 5 strips. De prijs voor een verpakking van 2 strips is gemiddel d€ 23,- en de prijs voor een verpakking van 5 strips € 50,-.

Please wait...