Pre-Sale Support of Klanten Support
of tussen 9.00 en 17.00 uur +31 (0)6 30 209 551
ideal betalen

Showing 1 - 4 of 4 items
 • Femalegra 1 strip

  Lovegra 1 strip à 4 tabl.

  4 tabl. - Werkzamestof: 100mg Sildenafil - Werking 4-6 uur

  € 9,95

 • Femalegra 5 strips

  Lovegra 5 strippen à 4 tabl.

  20 tabl. - Werkzamestof: 100mg Sildenafil - Werking 4-6 uur

  € 44,95

 • Femalegra 10 strips

  Lovegra 10 strippen à 4 tabl.

  40 tabl. - Werkzamestof: 100mg sildenafil - Werking: 4-6 uur

  € 74,95

 • Femalegra 15 strippen

  Lovegra 15 strippen à 4 tabl.

  60 tabl. - Werkzamestof: 100mg sildenafil - Werking: 4-6 uur

  € 104,95

Hoewel het voor mannen inmiddels aardig is geaccepteerd dat zij erectie verhogende middelen gebruiken als de natuur dit even zelf niet kan, is het voor vrouwen veel minder bekend en geaccepteerd als zij de natuur in seksueel opzicht een handje willen helpen. Een veel voorkomend probleem bij vrouwen is dat zij wel opgewonden zijn, maar het vrijen pijnlijk is omdat de vagina niet genoeg doorbloed is en soms zelfs droog aan kan voelen. Dit zorgt ervoor dat de seks pijnlijk wordt en de vrouw het moeilijk vindt om te genieten van iets dat in essentie plezierig zou moeten zijn. In deze gevallen kan het middel Lovegra een online beschikbare oplossing bieden.

Lovegra is het meest verkochte product als het gaat om potentiemiddelen voor vrouwen. Lovegra is dan ook het zusje van Kamagra en wordt eveneens geproduceerd door hetzelfde bedrijf als Kamagra, namelijk Ajanta Pharmaceutical uit India. De werkzame stof in Lovegra is identiek aan Kamagra en heeft bij vrouwen dezelfde uitwerking als bij mannen: een betere doorbloeding van de genitaliën. Lovegra is dus niet zozeer een lustopwekkende pil voor vrouwen, maar een geneesmiddel dat ervoor zorgt dat de vagina sneller reageert op seksuele opwinding en het seksleven verbetert. Dit is anders dan eventuele middelen die mannen gebruiken op de lust op te wekken en die soms in combinatie met doorbloeding stimulerende middelen gebruikt wordt. Vrouwelijke seksualiteit is tenslotte soms nog steeds een groot vraagteken: wat we wel weten, is dat goede doorbloeding wonderen doet. Hier biedt Lovegra een uitweg in.

Lang werd de vrouwelijke seksualiteit een beetje begraven, maar uiteindelijk ontstond er dan toch Lovegra. Dit is speciaal voor vrouwen ontwikkeld zodat ook zij een bevredigend seksleven kunnen ervaren, wat soms ook voor vrouwen heel moeilijk kan zijn. Het zorgt ervoor dat de doorbloeding tijdens de seks beter is, zodat het lichaam voorbereid is op seksuele handelingen, en zorgt er tevens voor dat nat worden een minder groot probleem is. Net als bij Kamagra, is Sildenafil Citraat de werkzame stof die ervoor zorgt dat het seksleven van de vrouw een stuk leuker wordt en het geen pijnlijke aangelegenheid hoeft te zijn. Geen zorgen: het middel is getest en veilig bewezen. Door dit middel zal de vrouw sneller reageren op eventuele stimulatie en kunnen de sensaties een stuk prettiger, maar vooral intenser, aanvoelen. Hierdoor wordt seks een stuk leuker. Heeft u als vrouw bijvoorbeeld altijd veel moeite met klaarkomen? Door het gebruiken van Lovegra zou het zomaar kunnen zijn dat het allemaal ineens een stuk makkelijker gaat.

De Lovegra 100 mg tabletten zijn onder meer via de webshop van www.kopen-kamagra.nl online verkrijgbaar. De tabletten hebben een opvallende roze kleur en zijn per 4 tabletten in een strip verpakt. Als u een pil inneemt duurt het ongeveer 45 minuten voordat het werkt – dit in tegenstelling tot de producten van mannen, waarbij het maximaal 20 minuten duurt voordat je het effect begint te werken. Vrouwelijke seksualiteit is echter iets ingewikkelder om op te wekken, en dus kan dit iets langer duren. De werkingstijd is echter hetzelfde: u zal de effecten tussen zo’n 4 tot 6 uur blijven merken. Dit is dus minimaal 4 uur aan gegarandeerd plezier! Een eventuele bijwerking kan hoofdpijn zijn, maar dit is snel verholpen met het innemen van een paracatemol.

Please wait...