Pre-Sale Support of Klanten Support
of tussen 9.00 en 17.00 uur +31 (0)6 30 209 551
ideal betalen

We bieden diverse soorten erectiepillen, lees voor gebruik altijd de bijsluiter.

Eerder hebben we al even het middel Kamagra Jelly genoemd. Deze bewees dat het slikken van een vloeibaar mengsel net zo goed zijn werk kan doen tegen eventuele erectieproblemen als het slikken van een pil of eventuele andere natuurlijke middelen. Zeker voor mannen die het slikken van pillen een ramp vinden en hier ook liever zo ver mogelijk van ver weg blijven, is Kamagra Jelly een enorme uitkomst. Ook voor mannen die last hebben van hun slokdarm en niet zomaar pillen mogen slikken, is dit middel de veiligste manier om een erectiestoornis op een medisch verantwoorde manier te bestrijden. Het middel beviel dan ook zo goed, dat er ook een andere variant voor is gemaakt die net iets sterker is en zijn werk net dat beetje extra doet.

Sildenafil Jelly is eigenlijk zo goed als hetzelfde middel en is vergelijkbaar met Kamagra Jelly. Het verschil tussen de twee is echter dat Sildenafil Jelly, dat ook wel bekend staat als Sextreme Oral Jelly, in plaats van 100 miligram Sildenafil, 120 miligram Sildinafil bevat. Dit zorgt ervoor dat dit middel eigenlijk precies hetzelfde doet als de Kamagra Oral Jelly, maar dan net iets sterker is in werking en dus net zijn taak wat beter voldoet.

Net als de Kamagra Oral Jelly wordt deze geleverd in een verpakking die zeven gesloten zakjes bevat. Deze verpakking wordt ook in zeven verschillende fruitsmaken geleverd. Dit zijn dezelfde fruitsmaken als bij Kamagra Jelly. Denk dus aan zakjes met frambozensmaak, zakjes met karamelsmaak en zakjes met kiwismaak. Ook lychee, vijgen, groene appel en guave kunt u in deze zakjes vinden. Zo zorgt u ervoor dat het slikken van de Jelly leuk blijft en u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele nare smaakjes. Als de een niet bevalt, kunt u zo weer door naar de volgende!

Doordat Sildenafil Jelly vloeibaar is, is het makkelijker op te nemen. Dit zorgt er op zijn beurt weer voor dat de stoffen van het middel makkelijker en beter worden geabsorbeerd door het lichaam. Dit zorgt er tenslotte dus ook voor dat het langer en sneller zijn werk blijft doen, en u optimaal gebruik kunt maken van de erectie die dit middel opwekt. Het is dus niet zo dat u er meer van hoeft te nemen: sterker nog, omdat de dosis hoger is, zal het beter zijn werk doen terwijl u evenveel slikte als bij de Kamagra Oral Jelly! Net als bij de Kamagra Oral Jelly is het mogelijk om voordat u zich echt aan het middel vastlegt, een verpakking met alle smaken te bestellen. Zo kunt u zelf uitproberen welke smaak u het beste bevalt en waarmee het opwekken van een erectie meteen een stuk leuker wordt, in plaats van dat het een nare, klinische aangelegenheid moet zijn.

De Sildenafil Jelly doet dus precies hetzelfde als de Kamagra Jelly en de pillen. In tegenstelling tot bij de Tadalafil Jelly is hierbij niet een seksuele prikkeling of stimulatie vereist om het proces in gang te zetten: dit doet het lichaam al vanzelf. Wil u dus snel en gegarandeerd een resultaat, dan biedt de Sildenafil Jelly de perfecte uitkomst.

Please wait...