Pre-Sale Support of Klanten Support
of tussen 9.00 en 17.00 uur +31 (0)6 30 209 551
ideal betalen

Showing 1 - 3 of 3 items
 • Sildales 6 tabletten Sildenafil en Tadalafil in 1

  Sildales 6 tabletten Sildenafil en Tadalafil in 1

  1 strip a 6 tabletten Sildalis tabletten bevatten de werkzame stoffen Sildenafil enTadalafil. Sildalis neem je oraal in en de bijwerkingen zijn minimaal. De aanbevolen dosis is in het algemeen 10 mg die je kunt aanpassen afhankelijk van de erectie-niveau.  Sildalis heeft een extra sterke werking door de samenvoeging van Sildenafil en Tadalafil.

  € 12,95

 • Sildalis 12 tabletten Sildenafil en Tadalafil in 1

  Sildalis 12 tabletten Sildenafil en Tadalafil in 1

  2 strippen a 6 tabletten Sildalis tabletten bevatten sildenafil, bekend van kamagra en tadalafil, bekend van de gele weekendpil. Door deze combinatie werkt Sildalis extra lang en sterk.

  € 24,95

 • Sildales 30 tabletten Sildenafil en Tadalafil in 1

  Sildales 30 tabletten Sildenafil en Tadalafil in 1

  5 strippen a 6 tabletten Sildalis tabletten bevatten sildenafil, bekend van kamagra en tadalafil, bekend van de gele weekendpil. Door deze combinattie kunt u nog langer geneiten van een harde, lang aanhoudende erectie

  € 54,95

Ervaar nu de kracht van kamagra en Tadalafil in 1 pil!

Sildalis tabletten zijn een samenvoeging van enerzijds kamagra en anderzijds Tadalafil. Sildalis bevat 100 mg Sildenafil, de werkzame stof in kamagra die zorgt voor een stevige erectie, en 20 mg tadalafil, de werkzame stof in Tadalafil die zorgt voor een langdurige, tot wel 36 uur, erectie.

Deze samenvoeging geeft een harde erectie die veel langer aanblijft dan bij het gebruik van bijvoorbeeld kamagra.

Please wait...