Pre-Sale Support of Klanten Support
of tussen 9.00 en 17.00 uur +31 (0)6 30 209 551
ideal betalenKlant beoordelingen
(4,7/5)
Category : Sildenafil 150 mg
Gebaseerd op 6 Beoordelingen en 6 klant review(s)
Alle reviews 
Showing 1 - 3 of 3 items
 • Cenforce 150 mg sildenafil

  Sildenafil 150mg 1 strip à 10 tabl.

  10 tabl. - Werkzamstof: 150mg Sildenafil - Werking 4-6 uur

  € 19,95

 • Cenforce 150 mg sildenafil 2 strippen

  Sildenafil 150mg 2 strippen à 10 tabl.

  20 tabl. - Werkzamstof: 150mg Sildenafil - Werking 4-6 uur

  € 36,95

 • Cenforce 150 mg sildenafil 5 strippen

  Sildenafil 150mg 5 strippen à 10 tabl.

  50 tabl. - Werkzamstof: 150mg Sildenafil - Werking 4-6 uur

  € 83,95

Zoals al eerder genoemd, zorgt het middel Sildenafil ervoor dat sommige bloedvaten zich verwijden. Als gevolg hiervan zal het bloed beter doorstromen. Sildenafil 150 mg wordt voornamelijk gebruikt bij erectiestoornissen en is met name via webshops op internet verkrijgbaar. Het is sterker werkend dan andere middelen met Sildenafil die lagere doseringen bevatten. Sildenafil 150 mg werkt 6 tot 8 uur en de werking begint ongeveer een half uur na inname. Het middel wordt verstrekt onder de naam Cenforce 150 mg Sildenafil Centraat. Met Sildenafil 150 mg kan de man extra lang en sterk genieten van zijn seksuele activiteiten: het middel werkt namelijk ongeveer tussen de vier en zes uur.

Cenforce 150 mg Sildenafil Centraat is via internet verkrijgbaar voor de prijs van ongeveer € 20,- per strip. 2 strippen kosten ongeveer € 38,- per strip en 5 strippen € 35,- per strip. Bij www.kopen-kamagra.nl zijn de tabletten in strips van 10 stuks elk verkrijgbaar. De tabletten zijn rood van kleur en driehoekig van vorm en zijn, gelukkig, per direct leverbaar om u zo snel mogelijk tot dienst te staan.

Als de Sildenafil tabletten via de webshop www.kopen-kamagra.nl voor 17.00 uur met behulp van IDeal wordt besteld, is het de volgende dag in huis. Het middel wordt discreet verzonden in een blanco verpakking. De klantervaringen van dit middel zijn nog niet zo goed bekend. Het middel wordt slechts door enkele aanbieders geleverd. Het is dus nog even afwachten hoe de gebruikers het middel beoordelen, maar wees gerust: alle Kamagra producten zijn 100 procent veilig. We zijn trots op het feit dat de tabletten uitgebreid zijn getest voordat deze ook maar als glimps op de Nederlandse markt beschikbaar kwamen. Het is wel aan te raden de middelen alleen te bestellen bij onze enige echte Kamagra webshop: op internet zijn namelijk veel valse Kamagra tabletten te koop die onvoorziene dingen met het lichaam kunnen doen, waar u niet op berekend bent. Zeker bij de Cenforce 150 mg is voorzichtigheid wat meer geboden, met name omdat het middel maar door enkele aanbieders wordt verstrekt en er niet al te veel reviews bekend zijn.

Het middel Cenforce 150 mg Sildenafil Centraat heeft zoals eerder aangegeven een sterkere hoeveelheid en werking dan middelen met een lagere dosering. Aandacht voor ongewenste bijwerkingen is daarom erg belangrijk. Wederom is het zeer belangrijk dat het middel niet mag worden gebruikt door mannen jonger dan 18 jaar, aangezien hun lichaam nog niet volgroeid is en dit middel meer schade dan wonder toe zal richten op hun gestel en eventueel zelfs juist voor meer erectieproblemen zorgen in de toekomst. Ga dus voorzichtig om met dit middel en laat het niet zomaar rondslingeren op de keukentafel! Lees ook altijd de bijsluiter: je weet tenslotte nooit of je iets kan vinden wat eventueel zorgwekkend is voor het lichaam vanwege eventuele intoleranties. Bijwerkingen kunnen onschuldige dingen zijn als hoofdpijn of beperkt zicht op tijdelijke basis, maar in het geval van hart- of nierfalen of leveraandoeningen is het aan te raden om dit middel links te laten liggen: al helemaal in het geval van deze verhoogde dosis.

Please wait...