Pre-Sale Support of Klanten Support
of tussen 9.00 en 17.00 uur +31 (0)6 30 209 551
ideal betalenKlant beoordelingen
(4,7/5)
Category : SILDENAFIL 200 MG
Gebaseerd op 3 Beoordelingen en 3 klant review(s)
Alle reviews 
Showing 1 - 3 of 3 items
 • SILDENAFIL TABLETS 200 MG 10 pillen

  SILDENAFIL 200 MG 1 strip à 10 tabl.

  10 tabl. - Werkzamstof: 200mg sildenafil - werking 6-8 uur

  € 23,55

 • SILDENAFIL 200 MG 2 strip 20 pillen

  SILDENAFIL 200 MG mg 2 strippen à 10 tabl.

  20 tabl. - Werkzamstof: 200mg sildenafil - werking 6-8 uur

  € 44,21

 • SILDENAFIL 200 MG 5 strip 50 pillen

  SILDENAFIL 200 MG 5 strippen à 10 tabl.

  50 tabl. - Werkzamstof: 200mg sildenafil - werking 6-8 uur

  € 103,22

Voor patiënten die de meest populaire en gebruikelijke erectie verhogende middelen al hebben gebruikt, is Sildenafil 200 mg een goede volgende keuze. De pil heeft een super sterke werking en is geschikt voor mannen die acute erectiestoornissen hebben, maar bij wie andere middelen niet voldoende werkzaam zijn geweest. De werking van het middel is gebaseerd op het verwijden van bloedvaten, waardoor het bloed beter kan doorstromen. Het wordt gebruikt bij ernstige erectieproblemen en heeft een super sterke werking. Het middel is nog sterker dan de welbekende Cobra pillen en de Sildenafil 100 mg en 150 mg. Het middel is onder meer bekend onder de naam Filagra en behoort door zijn ongekend krachtige werking tot het topsegment in de erectiemiddelen branche. Filagra 200 mg Sildenafil werkt 6 tot 8 uur. De werking begint ongeveer een half uur na inname.

Het middel is met name via webshops op internet verkrijgbaar en heeft een redelijke prijs. Het is wereldwijd beschikbaar en als Filagra 200 mg een van de beste generieke middelen die beschikbaar zijn. Het middel wordt geleverd in een verpakking van 10 tabletten per strip.

Filagra 200 mg Sildenafil Centraat is via internet verkrijgbaar voor de prijs van ongeveer € 24 per strip. 2 strippen kosten ongeveer € 44,- en 5 strippen € 103,-. Bij www.kopen-kamagra.nl zijn de tabletten in strips van 10 stuks elk verkrijgbaar. De tabletten zijn grijs/zwart van kleur en driehoekig van vorm en daarnaast zijn de tabletten per direct leverbaar, om direct het probleem te kunnen oplossen en garant te staan voor optimaal genieten op een zo snel mogelijke basis.

Zoals eerder aangegeven, heeft het middel Filagra 200 mg Sildenafil een super sterke werking en bevat daarnaast ook een hogere dosering van de stof Sildenafil dan de gebruikelijke middelen. Aandacht voor ongewenste en sterke bijwerkingen is daarom bij dit middel nog belangrijker! Sildenafil 200 mg mag niet worden gebruikt door mannen jonger dan 18 jaar. Maar ook oudere mannen moeten zeker stellen dat het middel voor hen geschikt is en zij hier geen vervelende klachten van krijgen. Bekende bijwerkingen zijn hoofdpijn, problemen bij het zicht, duizeligheid en het ongewenst lang of blijvend aanhouden van een erectie. Bij bestaande medische aandoeningen wordt de man geadviseerd voor gebruik contact op te nemen met zijn huisarts of behandelend arts. Deze klachten zijn voornamelijk belangrijk om in de gaten te houden als u sowieso al kampt met hart- en vaatziekten of bijvoorbeeld nieraandoeningen. Ook klachten in het darm of maagkanaal zijn belangrijk om het oog op te houden en in dit geval zo snel mogelijk een huisarts raad te plegen. Hoe dan ook is het voor u van belang dat u voor gebruik de bijsluiter leest die met de verpakking geleverd wordt.

Net als bij de Sildenafil 150 mg zijn de ervaringen van gebruikers nog niet bekend, vooral vanwege het geringe aantal in aanbieders. U kunt er echter wel vanuit gaan dat alle producten op Kamagra veilig zijn en uitgebreid zijn getest voordat ze daadwerkelijk op de markt verschenen. Zeker bij deze hogere dosering is dit van groot belang vanwege de gevolgen, dus u kunt met een gerust hart gebruik maken van de tabletten! Om zeker te zijn van uw zaak, is het belangrijk dat u alleen via Kamagra.nl uw tabletten bestelt. Zo bent u zeker van de authenticiteit van de tabletten en bent u gegarandeerd van een veilige ervaring. Voor Sildenafil 200 mg is voorzichtigheid extra geboden, met name omdat het middel maar door enkele aanbieders wordt verstrekt.

Please wait...