Pre-Sale Support of Klanten Support
of tussen 9.00 en 17.00 uur +31 (0)6 30 209 551
ideal betalenKlant beoordelingen
(4,5/5)
Category : Tadalafil 20 mg
Gebaseerd op 4 Beoordelingen en 4 klant review(s)
Alle reviews 
Showing 1 - 3 of 3 items
 • tadalafil  20mg weekendpil 1 strip

  Tadalafil 20mg weekendpil 1 strip à 2 tabl.

  2 tabl. - Werkzamestof: 20mg tadalafil (cialis) - Werking 36 uur.

  € 9,95

 • tadalafil   20mg weekendpil 5 strippen

  Tadalafil 20mg weekendpil 5 strippen à 2 tabl.

  10 tabl. - Werkzamestof: 20mg tadalafil (cialis) - Werking 36 uur.

  € 36,95

 • tadalafil 20mg weekendpil 10 strippen

  Tadalafil 20mg weekendpil 10 strippen à 2 tabl.

  20 tabl. - Werkzamestof: 20mg tadalafil (cialis) - Werking 36 uur.

  € 72,95

Tadalafil tabletten zijn goede varianten op het middel van Kamagra en hebben een zeer goed effect op erectiestoornissen. Tadalafil verwijdt bloedvaten in de penis, waarmee de bloedstroom makkelijker loopt en de erectie wordt bevorderd. Het is een middel dat mannen,  die een probleem hebben met het verkrijgen van een erectie,  op een natuurlijk manier kan helpen dit probleem voor te zijn. Het is op dit moment 1 van de beste erectie verhogende middelen op de markt en wordt dan ook met name gebruikt door mannen met erectieproblemen omdat de toevoer van bloed naar de penis onvoldoende is of omdat er niet genoeg bloed in de zwellichamen wordt vastgehouden. Dit kan gebeuren als de seksueel actieve man wat ouder is, maar het kan ook optreden door aandoeningen en ziektes zoals diabetes of vaatvernauwing als gevolg van aderverkalking.

Tadalafil 20 mg is de laagst verkrijgbare dosering van Tadalafil en is op de markt verkrijgbaar onder verschillende namen. Bekende merknamen zijn Tadacip, Sildalis, Tadarise en Vidalista. Bij al deze producten is er sprake van 20 mg Tadalafil die functie doet als de werkzame stof in het medicijn. De prijzen variëren van € 12,- tot  14,- per strip van 10 tabletten. De tabletten zijn meestal geel van kleur en hebben een langwerpige vorm, maar vrees niet: de tabletten zijn ook verkrijgbaar in de kleur rood of steenbruin. Mocht je tablet dus een van deze kleuren hebben, hoeft dat geen reden tot zorg te zijn. Het middel wordt verkocht in strips van 10 tabletten per strip.

Tadalafil 20 mg kent net als andere erectie verhogende middelen bijwerkingen. De meest voorkomende bijwerkingen zijn spierpijn, rugpijn, duizeligheid, blozen en een verstopte neus. Helaas kan is dit middel dus niet voor iedere persoon een goede optie. Mannen die bekend zijn met ernstige  hart- en vaatziekten, leveraandoeningen, overgevoeligheid voor Tadalafil en/of de hulpstoffen die in het tablet zijn verwerkt, worden aangeraden dit middel niet te gebruiken of voor gebruik contact op te nemen met hun huisarts. Daarnaast kan Tadalafil gevaarlijk zijn in combinatie met geneesmiddelen die nitraten bevatten. Zo bevat bijvoorbeeld de seks drug die bekend staat als ‘poppers’ het stofje nitraat. Het belangrijkste in dit geval is uiteraard de gezondheid: het is logisch dat u eventueel de seks leuker wil maken door een versterkende drug te gebruiken, maar doe dit dus nooit in combinatie met een potentiemiddel dat Tadalafil bevat! De wisselwerking van de twee medicijnen kan tot ernstige situaties leiden die u nog verder van huis brengen dan u in eerste instantie was. Zorgvuldigheid is in dit geval geboden en lees voor gebruik altijd eerst de bijsluiter!

Zelfs zonder het gebruik van poppers hoeven erectieproblemen goede seks niet in de weg te staan. Bij officiële webshops zoals bij www.kopen-kamagra.nl bestelt u als man Tadalafil veilig, discreet en voor een scherpe prijs. Zodra de bestelling en betaling is afgerond, wordt Tadalafil snel verzonden naar de besteller. Tadalafil 20 mg is geregistreerd onder nummer RVG 114748. De handelsvergunning is verleend aan Teva Nederland B.V. in Haarlem.

Please wait...