Pre-Sale Support of Klanten Support
of tussen 9.00 en 17.00 uur +31 (0)6 30 209 551
ideal betalen

Showing 1 - 4 of 4 items
 • Vidalista 40 mg tadalafil 1 strip à 10 tabl.

  Vidalista 40 mg tadalafil 1 strip à 10 tabl.

  10 tabl. - Werkzamstof: 40mg Tadalafil - : Werking 36 uur

  € 18,95

 • Vidalista 40 mg tadalafil 2 strippen à 10 tabl.

  Vidalista 40 mg tadalafil 2 strippen à 10 tabl.

  20 tabl. - Werkzamstof: 40mg Tadalafil - : Werking 36 uur

  € 34,95

 • Vidalista 40 mg tadalafil 3 strippen à 10 tabl.

  Vidalista 40 mg tadalafil 3 strippen à 10 tabl.

  30 tabl. - Werkzamstof: 40mg Tadalafil - : Werking 36 uur

  € 49,95

 • Vidalista 40 mg tadalafil 5 strippen

  Vidalista 40 mg tadalafil 5 strippen

  50 tabl. - Werkzamstof: 40mg Tadalafil - : Werking 36 uur

  € 77,95

De 40mg Tadalafil tablet is een generiek potentiemiddel dat, zoals je waarschijnlijk al kan raden, als werkzaam bestanddeel Tadalafil bevat. Het is onder andere verkrijgbaar onder de naam Vidalista 40mg Tadalafil, welke een redelijk nieuw product is op de markt en dan ook pas sinds 2010 als te koop wordt aangeboden. Er zijn weinig bijwerkingen en wordt oraal ingenomen. Hierdoor is Vidalista 40mg Tadalafil het ultieme middel voor elke man die kampt met erectiestoornissen. Het mooie van dit middel is dat de oorzaak van de erectiestoornis niet uitmaakt: Tadalafil 40 mg lost het probleem voor je op! Dit betekent natuurlijk niet dat je de oorzaak zomaar kan laten varen: het is altijd belangrijk om te kijken wat er precies in je lichaam gebeurt en waarom dit zo is. Tadalafil 40 mg kan je hier echter goed bij helpen om het probleem op te lossen.

De overeenkomsten tussen Tadalafil 20 mg en Tadalafil 40 mg zijn redelijk klein te noemen. Zoals de naam van het middel al doet vermoeden, is de hoeveelheid werkzame stof in Tadalafil 40 mg groter dan bij zijn kleine broertje Tadalafil 20 mg. Bij de behandeling van erectiestoornissen is de aanbevolen dosis van Tadalafil 10 mg. Het is het beste om deze in te nemen voordat je aan enige verwachte seksuele activiteit begint. Het maakt niet uit of je het middel met of zonder voedsel inneemt. Het is belangrijk te weten dat Tadalafil niet werkt als er geen seksuele stimulatie is. De man zal eerst samen met zijn partner tot een voorspel moeten komen, net als wanneer hij geen geneesmiddel zou gebruiken om tot een erectie te komen.

Voor patiënten met een ernstige leverfunctiestoornis zijn beperkte klinische gegevens bekend over de veiligheid van Tadalafil bij hogere doseringen dan 10 mg. Het is daarom ook te adviseren om, als je een leverstoornis hebt, jezelf te laten controleren door een medisch deskundige terwijl er gebruik wordt gemaakt van dit middel. Veiligheid staat tenslotte altijd voorop.

Het drinken van alcohol kan van invloed zijn op de mogelijkheid om een erectie te krijgen. Alcohol kan namelijk tijdelijk ervoor zorgen dat de bloeddruk van de man wordt verlaagd. Vermijd dan ook eventueel overmatig gebruik van alcohol: dit kan het risico versterken dat je duizelig wordt bij fysieke handelingen, of bij het opstaan in het algemeen. Tadalafil 40 mg mag dan ook niet vaker dan eenmaal per dag worden gebruikt en mag ook niet zonder tussenperiode worden genuttigd. Het wordt ook sterk afgeraden om dit middel vaker dan een paar dagen achter elkaar gebruiken: omdat het middel langer dan 1 dag aanhoudt in werking, kan dit gevaarlijk zijn. De veiligheid van het op deze manier nuttigen van dit middel wordt dan ook niet gegarandeerd. Wanneer u meer Tadalafil heeft gebruikt dan wenselijk en dan er u is voorgeschreven, dient u zo spoedig mogelijk de huisarts of voorschrijvend arts te raadplegen.

Tadalafil 40 mg is op internet verkrijgbaar bij onder andere de webshop van Kamagra. Verzending van het middel gebeurt discreet en in een blanco envelop of verpakking.


Please wait...